Privezište Kukljica
Luka Kukljica
polazište u istraživanje ljepota zadarskog arhipelaga

Nautika

K ukljica se često naziva i vratima za Park prirode Telašćica i NP Kornati budući je smještena blizu prolaza Ždrelac i same uvale Ždrelašćica (44°N, 15°15' E) , a na raspolaganju vam je moderno opremljena i prirodno zaštićena luka s oko stotinjak vezova.

U krugu od 20-tak kilometara ne samo da se nalaze predivni otoci nego i nekoliko poznatih i moderno opremljenih marina. Marine u Zadru, Biogradu i na otoku Ižu su najbliže i do njih možete doći za manje od jednog sata plovidbe.

K ukljica i uvala Ždrelašćica imaju s nautičkog aspekta jedan od najpovoljnijih položaja u Hrvatskoj. Osim što se nalaze u središtu najrazvedenijeg područja u cijelom Jadranu, ovuda prolazi glavnina prometnih tokova od kopna prema Kornatima i Dugom otoku.

L uka Kukljice je prirodno zaštićena a kako se nalazi u središtu mjesta s lakoćom ćete pronaći sve lokacije koje vas zanimaju. Općina Kukljica kontinuirano radi na poboljšanju ponude i modernizaciji svojih kapaciteta kako bi zadovoljili sve potrebe i želje naših gostiju.

300 morskih vezova
Dizalica

Parkiralište
Sanitarni čvor

Adresa

Županijska lučka uprava Zadar
Liburnska obala 6/5
23 000 Zadar

Kontakt

Tel. +385 (0)23 250 565
Fax. +385 (0)23 250 564
E - mail: info@cpa-zadar.hr
Web: http://www.cpa-zadar.hr