Zelena Punta

 

Register
Srijeda Siječanj 24, 2018

Iako otočna turistička destinacija, dodatni poticaj za dolazak u Kukljicu i na otok Ugljan predstavlja njegova dobra prometna povezanost sa Zadrom i Biogradom, kao i blizina europskih emitivnih turističkih tržišta.

 

PROMETNA POVEZANOST
Cestom i trajektom preko Preka na otoku Ugljanu Kukljica je povezana sa Zadrom, s mogućnošću korištenja vlastitog prijevoza ili javnim prijevozom koji je organiziran autobusima. Vrlo značajnu ulogu igra most koji premošćava Uvalu Ždrelašćica i povezuje otoke Ugljan i Pašman. Preko Pašmana je organiziran javni prijevoz autobusima i trajektom koji iz Tkona povezuje otok Pašman, najkraćom relacijom s Biogradom.

 

-Osobnim automobilom
Iz Austrije i Mađarske preko Zagreba, Zadra ili Biograda
Iz Italije preko Rijeke, Zadra ili Biograda iz Zadra se putuje trajektom za Preko (otok Ugljan), a iz Biograda trajektom za Tkon ( otok Pašman).
Preko - Kukljica 5 km     Kukljica - Tkon 25 km

 

Udaljenosti od Zadra:
Split 169 km         Budapest   708 km
Rijeka 224 km         Milano   736 km
Zagreb 288 km         München   799 km
Trst 305 km         Stuttgart   1014 km
Dubrovnik    377 km         Zürich   1029 km
Graz 524 km         Berlin   1404 km
Wien 707 km         Paris   1687 km

 

-Brodom
Domaćim linijama iz pravca Rijeke ili Dubrovnika u Zadar www.jadrolinija .hr
Iz Italije međunarodnim linijama Ancona-Zadar i Ancona-Split www.sem.hr www.adriatica.it

-Vlakom
Iz svih europskih destinacija preko Zagreba do Željezničkog kolodvora u Zadru i dalje trajektom za Preko ili Tkon i autobusom u Kukljicu.

-Avionom
Iz svih destinacija širom svijeta preko Zagreba i Splita ili izravno u zadarsku zračnu luku Zemunik, dalje trajektom za Preko ili Tkon i autom / autobusom u Kukljicu.

Klima

 

Dobrodošlica

 • tab 1

   

  Kukljica


  Dobrodošli!
  Dragi gosti i prijatelji,
  Dobrodošli na web stranice TZ Kukljica! Izuzetna nam je čast pozdraviti Vas u ime turističkih djelatnika Kukljice, mjesta s dugogodišnjom turističkom tradicijom.
  Nadamo se da ćete tražeći idealno mjesto za opuštanje i odmor pronaći upravo nas.

  Šarm  i nove vizure Kukljice kao i ljubazni domaćini potrudit će se da Vaš boravak bude ispunjen doživljajima jedinstvenog otočkog svijeta.
  Posjetite nas, osjetite ljepote netaknute otočne prirode i provedite najljepše trenutke svog odmora boraveći u ovom malom mjestu za veliki odmor!

 •