Video

 

Register
Srijeda Siječanj 24, 2018

 


Plaže u Kukljici

 

Plaža Sabuša - nalazi se na zapadnoj obali otoka. Od centra Kukljice udaljena je 20 minuta hodanja. U moru je pješčana i plitka te pogodna za obitelji s malom djecom. Plaža je betonirana i ugodna za sunčanje, a ima i djelove sa hladovinom.

 

Plaža Jelenica - naturistička plaža, smještena blizu uvale Sabuša. Okružena je brojnim stablima maslina. Do plaže se može doći pješice za 25 minuta od centra Kukljice. Plaža je pješčano - šljunčana, bez sadržaja. Osim Jelenice. tu je i naturistička plaža Mala Sabuša.

 

Plaža Kostanj - nalazi se sjeverno od Kukljice. Pješčana plaža uz gustu borovu šumu i u potpuno prirodnom ambijentu. Na plaži nema sadržaja. Uvala je pogodna za sidrenje manjih brodica.

 

Plaža turističkog naselja "Zelena punta"

 

Klima

 

Dobrodošlica

 • tab 1

   

  Kukljica


  Dobrodošli!
  Dragi gosti i prijatelji,
  Dobrodošli na web stranice TZ Kukljica! Izuzetna nam je čast pozdraviti Vas u ime turističkih djelatnika Kukljice, mjesta s dugogodišnjom turističkom tradicijom.
  Nadamo se da ćete tražeći idealno mjesto za opuštanje i odmor pronaći upravo nas.

  Šarm  i nove vizure Kukljice kao i ljubazni domaćini potrudit će se da Vaš boravak bude ispunjen doživljajima jedinstvenog otočkog svijeta.
  Posjetite nas, osjetite ljepote netaknute otočne prirode i provedite najljepše trenutke svog odmora boraveći u ovom malom mjestu za veliki odmor!

 •