Smještaj

 

Register
Srijeda Siječanj 24, 2018

Zelena Punta (www.zelenapunta.hr)
U turističkom naselju Zelena Punta nalazi se 132 komforna i moderno uređena apartmana, smještena izravno uz more, na poluotoku u sjeni stoljetne borove šume.

SADRŽAJI:  parkiralište, ronilački centar, iznajmljivanje pedalina i sandolina, sportski tereni, restaurant, pizzeria i bar, mogućnost organiziranih izleta.

Privatni smještaj u Kukljici
Izvrsna ponuda moderno i lijepo opremljenih apartmana prilagođenih za ljetovanje obitelji ili skupina prijatelja koji žele provesti praznike kao da borave u vlastitoj kući. Apartmani su uglavnom smješteni u lijepim kućama za jednu ili više obitelji, s vrtom i parkirnim mjestom. Vode ih vlasnici kuća koji uglavnom žive u istoj kući i uvijek su u blizini spremni na pomoć i uslugu. Većina apartmana  nalazi se u centru mjesta, s lijepim pogledom na luku s brodovima i TN "Zelena punta" skriveno u gustoj borovoj šumi.

View the embedded image gallery online at:
http://kukljica.hr/index.php/smjestaj1#sigProGalleriad84b768ec0

Klima

 

Dobrodošlica

 • tab 1

   

  Kukljica


  Dobrodošli!
  Dragi gosti i prijatelji,
  Dobrodošli na web stranice TZ Kukljica! Izuzetna nam je čast pozdraviti Vas u ime turističkih djelatnika Kukljice, mjesta s dugogodišnjom turističkom tradicijom.
  Nadamo se da ćete tražeći idealno mjesto za opuštanje i odmor pronaći upravo nas.

  Šarm  i nove vizure Kukljice kao i ljubazni domaćini potrudit će se da Vaš boravak bude ispunjen doživljajima jedinstvenog otočkog svijeta.
  Posjetite nas, osjetite ljepote netaknute otočne prirode i provedite najljepše trenutke svog odmora boraveći u ovom malom mjestu za veliki odmor!

 •