Privatni smještaj

 

Register
Srijeda Siječanj 24, 2018

Brojne skrivene uvale pružaju neograničene mogućnosti jednodnevnih izleta barkom, kojom se možete zaputiti na obližnje otočiće, kao što je Mišnjak, ali i na susjedne otoke zadarskog arhipelaga Iž, Sestrunj, Rivanj i Dugi otok. Za mnogobrojne ljubitelje mora i podmorja organiziraju se panoramski izleti, za koje Vam na raspolaganju stoje brojni izletnički brodovi.

Sve informacije o organiziranim izletima možete dobiti u uredu turističke zajednice ili na recepciji turističkog naselja "Zelena punta", kao i direktno na izletničkim brodovima.

 

Položaj Kukljice i otoka Ugljana omogućuje vam i brojne izlete na obali ili u njezinom zaleđu. U krugu od 100 do 150 kilometara ne nalaze se samo lijepi otoci, već i mnogi stari i zanimljivi gradovi, te nekoliko nacionalnih parkova i zaštićenih parkova prirode. Zadar i Biograd su vam najbliži, a do njih ćete stići čestim trajektnim vezama. Tek nešto dalje nalaze se dva parka prirode: "Velebit" i "Vransko jezero", te čak tri nacionalna parka: "Paklenica", "Krka" i "Plitvička jezera".

 

IZLETNIČKE MOGUĆNOSTI:

- Utvrda Sv. Mihovil ( 263m) do koje vodi asfaltirana cesta

- Slobodno penjanje Željina ( 219m)

- Razgledavanje stare jezgre Zadra

- Posjet Biogradu n/m

- Park prirode "Telašćica" i NP "Kornati"

- NP "Krka"

- NP "Plitvička jezera"

 

Ugljan tour

 • Muline: villa Rustica, od 1 ili 2 stoljeća
 • Ugljan: samostan Sv. Jeronima iz 15. st., crkva Sv. Kuzme i Damjana
 • Lukoran: ljetnikovac obitelji de Ponte iz 17 st.
 • Sutomišćica: poznati barokni ljetnikovac obitelji Lantana iz 17. st.
 • Preko: otočić Galevac (Školjić) sa franjevačkim samostanom iz 15 st., utvrda Sv. Mihovil 263m, atraktivan panoramski pogled Zadra i arhipelaga
 • Kali: najpoznatije ribarsko mjesto na otoku
 • Kukljica: tradicionalna pučka arhitektura, jedrenjaci i ribarski brodovi u luci

Klima

 

Dobrodošlica

 • tab 1

   

  Kukljica


  Dobrodošli!
  Dragi gosti i prijatelji,
  Dobrodošli na web stranice TZ Kukljica! Izuzetna nam je čast pozdraviti Vas u ime turističkih djelatnika Kukljice, mjesta s dugogodišnjom turističkom tradicijom.
  Nadamo se da ćete tražeći idealno mjesto za opuštanje i odmor pronaći upravo nas.

  Šarm  i nove vizure Kukljice kao i ljubazni domaćini potrudit će se da Vaš boravak bude ispunjen doživljajima jedinstvenog otočkog svijeta.
  Posjetite nas, osjetite ljepote netaknute otočne prirode i provedite najljepše trenutke svog odmora boraveći u ovom malom mjestu za veliki odmor!

 •