Foto

 

Register
Srijeda Siječanj 24, 2018

Među značajnije kulturne manifestacije ubrajaju se:

 • ribarske feštice
 • fešta "Gospe od Sniga"
 • izložbe umjetničke fotografije domaćih i inozemnih umjetnika
 • večer čakavske poezije - pjesnička večer kukljiških pjesnika i njihovih gostiju
 • nastup KUD - ova i folklornih skupina na otvorenom

 

Jedna od zanimljivosti Kukljice su i njezini pjesnici, kao što su Tomislav Meštrić, Tomislav Maričić Kukljičanin, Karlo Bačić. Želite li se obogatiti novim saznanjima o otočkom svijetu, upoznajte ljepotu čakavske riječi na jednoj od večeri poezije koje se organiziraju pod nazivom "Čakavska besida". Kao uspomenu na ljetni odmor na otoku, kući možete ponijeti i originalan suvenir - zbirku pjesama čakavske poezije .

 

Međunarodna izložba umjetničke fotografije "Otok i more"

      Posebna vrijednost ove izložbe je u konstantnom podizanju kvalitete izloženih fotografija i prijavljenih autora. Njezin međunarodni značaj i vrijednost leži u različitosti motiva i sudjelovanju autora iz 31 zemlje širom svijeta (preko 1.600 radova u svim tehnikama i temama). Izložba se od početka održava pod pokroviteljstvom International Federation of Photographic Art (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Hrvatskog udruženja fotografa iz Zagreba i Ureda za tehničku kulturu Zadarske županije.
INFO: Gosp. Ante Jaša Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Međunarodna likovna kolonija u Kukljici

Jedna je od nekoliko umjetničkih kolonija na prostoru Zadarske županije. Glavni motivi su otočni svijet i njegovi krajolici koji predstavljaju jedinstveni čarobni spoj oblika, boja i svjetla. Pridružite nam se kao i ostali umjetnici iz Slovenije, Italije, Bugarske, Ukrajine i Hrvatske u proteklih pet godina.

 

Adel Seyoun

Barbara Demšar 

Davorin Rojc

Miran Kordež

Manja Vadla

S. Majkus

Vladimir Bačić

A. Perko

A. Perko

 

 

Klima

 

Dobrodošlica

 • tab 1

   

  Kukljica


  Dobrodošli!
  Dragi gosti i prijatelji,
  Dobrodošli na web stranice TZ Kukljica! Izuzetna nam je čast pozdraviti Vas u ime turističkih djelatnika Kukljice, mjesta s dugogodišnjom turističkom tradicijom.
  Nadamo se da ćete tražeći idealno mjesto za opuštanje i odmor pronaći upravo nas.

  Šarm  i nove vizure Kukljice kao i ljubazni domaćini potrudit će se da Vaš boravak bude ispunjen doživljajima jedinstvenog otočkog svijeta.
  Posjetite nas, osjetite ljepote netaknute otočne prirode i provedite najljepše trenutke svog odmora boraveći u ovom malom mjestu za veliki odmor!

 •