Home

 

Register
Srijeda Siječanj 24, 2018

Kukljica

 Privatni smještaj

U privatnom smještaju Kukljice može se istovremeno smjestiti 700 gostiju Pročitaj više...

 video4

Ponuda


Privatni smještaj

U privatnom smještaju Kukljice može se istovremeno smjestiti 700 gostiju Pročitaj više...

 

Image #2. It can support html.

TZ

tz zadar2

događanja

 


Plaže u Kukljici

 

Plaža Sabuša - nalazi se na zapadnoj obali otoka. Od centra Kukljice udaljena je 20 minuta hodanja. U moru je pješčana i plitka te pogodna za obitelji s malom djecom. Plaža je betonirana i ugodna za sunčanje, a ima i djelove sa hladovinom.

 

Plaža Jelenica - naturistička plaža, smještena blizu uvale Sabuša. Okružena je brojnim stablima maslina. Do plaže se može doći pješice za 25 minuta od centra Kukljice. Plaža je pješčano - šljunčana, bez sadržaja. Osim Jelenice. tu je i naturistička plaža Mala Sabuša.

 

Plaža Kostanj - nalazi se sjeverno od Kukljice. Pješčana plaža uz gustu borovu šumu i u potpuno prirodnom ambijentu. Na plaži nema sadržaja. Uvala je pogodna za sidrenje manjih brodica.

 

Plaža turističkog naselja "Zelena punta"

 

Dobrodošli

Dobrodošli

Dobrodošli!
Dragi gosti i prijatelji,
Dobrodošli na web stranice TZ Kukljica! Izuzetna nam je čast pozdraviti Vas u ime turističkih djelatnika Kukljice, mjesta s dugogodišnjom turističkom tradicijom.
Nadamo se da ćete tražeći idealno mjesto za opuštanje i odmor pronaći upravo nas.

 

Šarm  i nove vizure Kukljice kao i ljubazni domaćini potrudit će se da Vaš boravak bude ispunjen doživljajima jedinstvenog otočkog svijeta.
Posjetite nas, osjetite ljepote netaknute otočne prirode i provedite najljepše trenutke svog odmora boraveći u ovom malom mjestu za veliki odmor!

 

 

Klima

 

Kontaktirajte nas